Barnas Turlag

Foto: Veronica Wiig

Barnas Turlag arrangerer turer både i nærområdet der du bor og på fjellet.

Barnas Turlag er et tilbud til barnefamilier med barn 0-12 år. Gjennom gode naturopplevelser, det enkle friluftsliv og spennende aktiviteter vil vi tilrettelegge for et langt, sunt og godt friluftsliv for barna. Et aktivt uteliv er viktig for å gi barna god oppvekst. Gjennom Barnas Turlag treffer dere andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur.

Barnas Turlag Alstahaug blei startet i 2015. Kan du tenke deg å arrangere turer for barn i Alstahaug? Meld deg på aktivitetslederkurs!

Barn bor gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får rabatt på de betjente hyttene.

Bli medlem i barnas turlag

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn