Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Seniorgruppa inviterer

Foto: Espen Røed Dahl

Sandnessjøen og Omegn Turistforening har nesten 50 medlemmer over 60 år. Når har Anne Sørra, Harald Thorseng og Thor Bergesen tatt initiativ  for å få "Seniorgruppa" litt oftere over dørstokken og inn i naturen.

Tirsdag 24.januar hadde 30 stykker en vellykket tur på Åsen I Sandnessjøen, fra Tonella-tomta til Varden og tilbake.

På sikt ønsker vi å invitere til turer på tirsdager, minst 1–2 ganger i måneden. Vi har løse planer og sterke ønsker om å legge turer også til andre steder enn Sandnessjøen.

Vi vet ikke om tirsdag er et godt valg. Et alternativ kan være onsdager. Har dere meninger om dette, er vi lutter øre.

Seniormedlemmene I SOT er spredt på Tjøtta, Herøy, Dønna, Løkta, Bardal og Sundøya. Alle disse stedene er det gode muligheter for fine turer.

Vi ber om forslag! De kan sendes til Sandnessjoen@dnt.no eller til haralth2@online.no

Turene vil bli annonsert på hjemmesiden til Sandnessjøen og Omegn Turistforening, https://sot.dnt.no.

Neste tur blir tirsdag 14.februar, uavhengig av vær. Også denne gang møtes vi på Tonella-tomta kl.11.00. Målet blir todelt: Pålgjota eller gapahuken på Høgåsen. For dem som ikke er lokalkjente, passerer vi Pålgjota på vei til gapahuken, noen hundre meter før. Det blir mye opp og ned: fra 70 ned til 20 og opp til 110moh.

Det blir bål for både koking og grilling – så sant været tillater. Ta med mat og drikke. Total lengde blir 4-5 km, d.v.s. litt kortere enn forrige tur.

Velkommen!

Skrevet av Espen Dahl-Mortensen 9. februar 2017